Scavolini – Gym Space

Projekt Gym Space redizajnira tipične komponente kupaonskog namještaja, vješto ih kombinirajući sa zidnim okvirom posvećenim tjelesnim vježbama, te dovodi prostor za fitness u vašu svakodnevicu, nudeći novi koncept wellnessa.

Iz Scavolinijevog iskustva i talijanske izvrsnosti te iz interpretacije dizajna zamišljenog kao iznenađenje, eksperimentiranje i obraćanje pažnje na detalje, ovaj novi sustav koji je dizajnirao Mattia Pareschi uvodi fitness kutke koji uključuju korisne opreme za održavanje forme i definira novi način osmišljavanja kupaonica.
Srce projekta leži u neviđenoj reinterpretaciji gimnastičke šipke. Cijeli asortiman vrti se posebno oko ovog dijela opreme za teretanu, koji se koristi kao baza na koju se stavlja dodatna sportska oprema – uključujući Scavolini klupu i šipku za vuču – i za osiguranje pribora za opremanje kupaonice – kao što su svjetla, police, elementi za odlaganje i ogledala.
Prikladno za bilo koju vrstu prostora, ovo rješenje može kombinirati estetiku i funkcionalnost te jamčiti beskonačne konfiguracije, ostavljajući kupcima slobodu opremanja kupaonice s najvećom mogućnošću prilagodbe.

Dizajn Mattia Pareschi